Tervetuloa nauttimaan tammikuussa Pekka Terävän final cut -taidemenu
Keittiömestari Pekka Terävän ja valokuvaaja Juha-Pekka Laakion isänpäivänä 2020 ilmestynyt teos Final Cut yhdistää keittotaidon ja valokuvataiteen ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Kirjan kuvista tehty valokuvanäyttely on esillä Garden by Olossa.
Katamme nyt kirjan inspiroimana kolmena viikonloppuna tammikuussa 2021 Final Cut -taidemenut. Taidemenut tarjolla Garden by Olossa 15-16.1.2021 / 22-23.1.2021 / 29-30.1.2021. Tutustu kirjaan tästä.
”Tämä menu on ylistys ruoalle, käsityölle ja ennen kaikkea elämän kauneudelle. Tervetuloa ainutlaatuiselle ruokaelämykselle”, Pekka Terävä toivottaa.
”Maapallolla voisi olla paremmat edellytykset selviytyä, jos söisimme Terävän ja Laakion johdattelemalla tavalla: söisimme tunteaksemme elämän, emme vain pysyäksemme hengissä voittajina”, taidehistorioitsija Asko Mäkelä sanoo.
PEKKA TERÄVÄN FINAL CUT TAIDEMENU
Maa-artisokka & muikunmäti
Paahdettua maa-artisokkaa, muikunmätiä ja beurre blanc -kastiketta
Kylmäsavulohi & Frex-kananmuna
Kylmäsavustettua lohta, munakokkelia Frex-kanamunasta ja hollandaisekastikkeesta
Kampasimpukka & Noilly Prat
Paistettua kampasimpukkaa, tryffeliä ja Noilly Prat -kastiketta
Merikrotti & simpukka
Haudutettua merikrottia, sinisimpukkaa, paahdettua mantelia ja sinisimpukkakastiketta
Häränrinta & ankanmaksa
48 tuntia grillattua häränrintaa, endiivisalaattia ja ankanmaksakastiketta
Juusto & tomaatti (erikseen tilattavissa)
Valikoima juustoja kärrystä, tomaattihilloketta ja talon näkkileipää
Omena & vanilja
Omenavispipuuroa ja vaniljajäätelöä

Taidemenut tarjolla Garden by Olossa
Varaukset alkaen klo 18
15-16.1.2021 / 22-23.1.2021 / 29-30.1.2021
Taidemenun hinnat
- Menu hinta ilman juustoja 99 euroa ja juustoilla 114 euroa
- Juomapaketti 89 euroa ja viinikellarimme aarteilla 149 euroa
- Koko paketti 188 euroa sis. juomat ja kellarin herkuilla 248 euroa.
Voit ostaa Final Cut -kirjan paikan päällä 350 euron hintaan.